Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Välkommen att besöka våra utställningar, butik & Syltan! Öppet 11-17

Fler händelser

Today's lunch

Möten Med Minnen

Vandalorum erbjuder projektet Möten Med Minnen – specialanpassade museivisningar som vänder sig till personer med demenssjukdom och deras anhöriga. Vi erbjuder även visningar för personer som drabbats av afasi. Visningarna äger rum utanför Vandalorums ordinarie öppettider, är bokningsbart alla vardagar och är kostnadsfria. Läs mer om Vandalorums tillgänglighet här.

NYHET! Specialvisning (inkl. entré) hålls den första tisdagen i varje månad kl. 10.00-11.00. Även anhöriga är välkomna. Föranmälan krävs till pedagog Ida Olsson HÄR.
Vårens datum: 5/3, 2/4, 7/5 & 4/6

 


Foto: Sara Landstedt

 

 


Möten Med Minnen är ett landsomfattande museiprojekt med syfte att genom konsten ge stimulans och ökad livskvalitet till personer med demenssjukdom. Alzheimerfonden driver projektet i nära samarbete med Nationalmuseum, Demensförbundet och Svenskt demenscentrum med stöd från PostkodLotteriet. Projektet grundar sig i ett prisbelönt program för alzheimersjuka vid Museum of Modern Art i New York.

Möten Med Minnen ingår i Vandalorums arbete som länets konstpedagogiska centrum, med stöd från Familjen Kamprads stiftelse, Statens Kulturråd, Region Jönköpings län och Värnamo Kommun.


 


DELTAGANDET ÄR KOSTNADSFRITT OCH ER GRUPP VÄLJER SJÄLV DATUM - UTSTÄLLNINGSPROGRAM
Föranmälan och frågor till:
Pedagog Ida Olssom här eller 0370-30 22 00

Vi önskar er förfrågan senast 7 dagar före önskat visningsdatum.
Visningarna erbjuds mån-fre utanför ordinarie öppettider med start kl. 9.30 alternativt kl. 10.00

OBS! Max 16 deltagare inkl. anhöriga och/eller vårdgivare.
 

 

Today's lunch

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här