Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Välkommen att besöka våra utställningar, butik & Syltan! Öppet 11-17

Fler händelser

Today's lunch

Våra lokaler

Vandalorum har tre stycken konferenslokaler: Bruno Mathsson och Wegner som båda ligger på administrationsplan samt Galleriet som kan ta upp till 150 personer och ligger på markplan. Alla konferenslokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp och är utrustade med projektor, duk och wifi!

Färsk frukt, karameller och vatten står alltid framdukat!


 

GALLERIET
I anslutning till Vandalorums restaurang Syltan ligger Galleriet, en magnifik sal på 300 m² med oändliga möjligheter. Konferensen äger rum mitt i pågående utställning, i en kreativ miljö med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Vandalorums veranda och innergård. Galleriet möbleras efter önskemål med möbler från Lammhults och möjligheterna är många. Ni bestämmer! Biosittning, skolsittning, styrelsesittning eller varför inte öar som inbjuder till avslappnade och kreativa samtal.

 

Storlek: 300 m²
Antal personer: 19 - 150
Möblering: efter önskemål
Utrustning: högkvalitativ projektor med kraftfull bild för att klara av ljusinsläpp, 3×3 meter stor duk och wifi. Ljudanläggning, handmikrofon/mygga, scen samt talarpodium kan ordnas.

 


Foto: Per Sandahl


 

MATHSSON
Konferensrummet Mathsson ligger på administrationsplan en trappa upp, avskilt från övrig publik yta med skira gardiner som ger ett vackert ljusinsläpp men ändå avskildhet. Rummet är möblerat med superelipsen, ett generöst styrelsebord samt de bekväma karmstolarna Mio, allt av den Värnamofödde och internationellt berömde formgivare Bruno Mathsson. De hängande takarmaturerna, Opala, är formgivna av den danske möbelgiganten Hans J Wegner. Läs mer om konferensrum Mathssons inredning här.

 

Storlek: 50 m²
Antal personer: max 18 personer
Möblering: styrelsesittning
Utrustning: projektor, duk och wifi

 


Foto: Boggi Reklambyrå / Vandalorum

Foto: Henry Thelander


 

WEGNER
Konferensrummet Wegner har fått sitt namn efter den vackra inredningen av den danske formgivaren Hans J Wegner - bordet PP 75 och stolarna PP 68 samt den hängande takarmaturen Opala. Rummet ligger på administrationsplan en trappa upp, avskilt från övrig publik yta med skira gardiner som ger ett vackert ljusinsläpp samt avskildhet. Läs mer om konferensrum Wegners inredning här.

 

Storlek: 30 m²
Antal personer: max 8 personer
Möblering: styrelsesittning
Utrustning: projektor, duk och wifi

 


Foto: Boggi Reklambyrå / Vandalorum

 

Kontakta receptionen för ett skräddarsytt prisförslag här eller 0370-30 22 00

Today's lunch

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här