Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Välkommen att besöka våra utställningar, butik & Syltan! Öppet 11-17

Fler händelser

Dagens lunch

Stora & små konferenser i kreativ miljö


Samtliga foton: Boggi Reklambyrå/Vandalorum

 På Vandalorum finns unika möjligheter att anordna minnesvärda arrangemang i en kreativ och annorlunda miljö där vi skräddarsyr ett paket utifrån just dina behov! Syltan komponerar en härlig meny och självklart ingår alltid entré till aktuella konst– och designutställningar i paketet. Vi erbjuder också en visning av våra utställningar, ett uppskattat avbrott under dagen som ger mervärde och en upplevelse utöver det vanliga. Som sponsor har du såklart rabatt enligt avtal.

Vandalorum är beläget i det s.k. Sydsvenska krysset där E4:an korsar väg 27 (avfart 84). En perfekt mötesplats att sammanstråla på!


Våra Lokaler - läs mer här
Vandalorum har tre stycken konferenslokaler: Wegner och Bruno Mathsson som båda ligger på administrationsplan samt Galleriet som kan ta upp till 300 personer och ligger på markplan. Alla konferenslokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp och är utrustade med projektor, duk och trådlöst wifi. Färsk frukt, karameller och vatten står alltid framdukat!

Restaurang Syltan - läs mer här
Upplev Restaurang Syltan! En attraktion i sig och något som fulländar upplevelsen av en konferens på Vandlorum. Syltan manifesterar en attityd med utvald kvalité och närproducerade råvaror. När du bokar konferens på Vandalorum ingår allt. Från rykande hett ekologiskt kaffe med smörrebröd, till njutbara luncher och smarriga bakverk. I samtliga konferenslokaler hittar du vatten, färsk frukt och syrliga karameller. Allt för att hålla energin och humöret på topp!


 


Aktiviteter - läs mer här
Gör konferensen komplett, boka en aktivitet som både förstärker kommunikationen och samarbetsförmågan inom gruppen. Vi erbjuder en rad spännande aktiviteter året runt där vi har möjlighet att samarbeta med några av landets bästa aktivitetsledare som anpassar aktiviteten till just er grupp. Välj mellan Isskulptering, Mästarna på Vandalorum eller kaffe- och chokladprovning och mycket mer.Utställningar - läs mer här
Vandalorum är en unik plats som rör sig fritt mellan ämnena och disciplinerna. Konst och design i kombination, men också i gränslandet däremellan. Vandalorum har en total utställningsyta på 1100 m², fördelat på tre hallar.


Skicka din konferensförfrågan här.

 

Dagens lunch

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här