Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Akademisk Hörna

09:30 till 17:00

Dagens lunch

Hugos älgisterband serveras med persiljestuvad potatis från Gotland, krispig ostronskivling, picklade rödbetor och cidervinägersenap

Stora & små konferenser i kreativ miljö


Foton: Boggi Reklambyrå/Vandalorum

 På Vandalorum finns unika möjligheter att anordna minnesvärda arrangemang i en kreativ och annorlunda miljö där vi skräddarsyr ett paket utifrån just dina behov! Syltan komponerar en härlig meny och självklart ingår alltid entré till aktuella konst– och designutställningar i paketet. Vi erbjuder också en visning av våra utställningar, ett uppskattat avbrott under dagen som ger mervärde och en upplevelse utöver det vanliga. Som sponsor har du såklart rabatt enligt avtal.

Vandalorum är beläget i det s.k. Sydsvenska krysset där E4:an korsar väg 27 (avfart 84). En perfekt mötesplats att sammanstråla på!


Våra Lokaler
Vandalorum har tre stycken konferenslokaler: Wegner och Bruno Mathsson som båda ligger på administrationsplan samt Galleriet som kan ta upp till 300 personer och ligger på markplan. Alla konferenslokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp och är utrustade med den senaste tekniken, så som dator, projektor, duk, trådlöst Internet och ljud. Färsk frukt, karameller och vatten står alltid framdukat!

Restaurang Syltan
Upplev Restaurang Syltan! En attraktion i sig och något som fulländar upplevelsen av en konferens på Vandlorum. Syltan manifesterar en attityd med utvald kvalité och närproducerade råvaror. När du bokar konferens på Vandalorum ingår allt. Från rykande hett ekologiskt kaffe med smörrebröd, till njutbara luncher och smarriga bakverk. I samtliga konferenslokaler hittar du vatten, färsk frukt och syrliga karameller. Allt för att hålla energin och humöret på topp! 

Foto: Boggi Reklambyrå/Vandalorum

 


Aktiviteter
Gör konferensen komplett, boka en aktivitet som både förstärker kommunikationen och samarbetsförmågan inom gruppen. Vi erbjuder en rad spännande aktiviteter året runt där vi har möjlighet att samarbeta med några av landets bästa aktivitetsledare som anpassar aktiviteten till just er grupp. Välj mellan Isskulptering, Mästarna på Vandalorum eller kaffe & chokladprovning och mycket mer.Utställningar
Vandalorum är en unik plats som rör sig fritt mellan ämnena och disciplinerna. Konst och design i kombination, men också i gränslandet däremellan. Vandalorum har en total utställningsyta på 1100 m², fördelat på tre hallar.


Skicka din konferensförfrågan här.

Dagens lunch

Hugos älgisterband serveras med persiljestuvad potatis från Gotland, krispig ostronskivling, picklade rödbetor och cidervinägersenap
torsdag 19 oktober, 09:30
torsdag 19 oktober, 14:00
söndag 29 oktober, 14:00
måndag 30 oktober, 13:00

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här