Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Akademisk Hörna

09:30 till 17:00

Dagens lunch

Hugos älgisterband serveras med persiljestuvad potatis från Gotland, krispig ostronskivling, picklade rödbetor och cidervinägersenap

Forskning och Utbildning 

WORKSHOP & PROEJKT
Vandalorums utbildningssatsning – planerad sedan 1998 och har sedan 2004 fram till idag innefattat ett stort antal workshops och andra projekt på univeristetsnivå med bland annat Jönköpings Tekniska Högskola, Linnéuniversitetet, Högskolan för Design och Konsthantverk samt SLU Alnarp Lantbruksuniversitetet.
Läs mer HÄR

 

VANDALAKADEMIEN
Mänskliga mötesplatser har funnits i alla tider och vårt behov av att utbyta betraktelsesätt, idéer och kunskaper är fortfarande en vital del i våra liv. En mötesplats för konsten, företagandet och vetenskapen känns idag extra angelägen då dessa områden fortfarande betraktas som separata delar, trots att de ’i praktiken’ är djupt sammanlänkade. Vandalakademiens uppgift är att inspirera till möten och fördjupade samtal där förbindelser synliggörs och gränser löses upp. Vandalorum ger med sin konstnärliga och öppna verksamhet en unik möjlighet att vara denna mötesplats, där olika former för samtal och framställningar kan prövas. 
Läs mer HÄR

 

LUNCHFÖRELÄSNINGAR
Som en del i Vandalakademiens bärande idé om vikten av mötet mellan praktik och akademi, erbjuder Vandalorum lunchföreläsningar med olika föreläsare och teman. Dessa äger rum i samband med intagandet av en god lunch. Håll utkik efter kommande föreläsningar i vår evenemangskalender.
Läs mer HÄRKONSERTER
Läs mer HÄR

 

 

Vandalorum riktar ett varmt tack till Carl-Olof och Jenz Hamrins Stiftelse som möjliggjort vår forskningssatsning.

 


 

Dagens lunch

Hugos älgisterband serveras med persiljestuvad potatis från Gotland, krispig ostronskivling, picklade rödbetor och cidervinägersenap
torsdag 19 oktober, 09:30
torsdag 19 oktober, 14:00
söndag 29 oktober, 14:00
måndag 30 oktober, 13:00

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här