Öppettider

Varje dag
11.00 - 17.00

Evenemangskalender

Välkommen att besöka våra utställningar, butik & Syltan! Öppet 11-17

Fler händelser

Dagens lunch

Färsbiff på Lamm från Ulås gård serveras med cidervinägersenap, fetaost, soltorkade tomater, bakad palsternacka och örtrisotto

Våra lokaler

Vandalorum har tre stycken konferenslokaler: Bruno Mathsson och Wegner som båda ligger på administrationsplan samt Galleriet som kan ta upp till 150 personer och ligger på markplan. Alla konferenslokalerna har ett fantastiskt ljusinsläpp och är utrustade med den senaste tekniken, så som dator, projektor, duk, trådlöst Internet och ljud. 

Färsk frukt, karameller och vatten står alltid framdukat!


 

GALLERIET
I anslutning till Vandalorums restaurang Syltan ligger Galleriet, en magnifik sal på 300 m² med oändliga möjligheter. Konferensen äger rum mitt i pågående utställning, i en kreativ miljö med ett fantastiskt ljusinsläpp och utsikt mot Vandalorums innergård. Galleriet möbleras efter önskemål med bekväma möbler från Lammhults och möjligheterna är många. Ni bestämmer! Biosittning, skolsittning, styrelsesittning eller varför inte öar som inbjuder till avslappnade och kreativa samtal.

 

Storlek: 300 m²
Antal personer: 19 - 150
Möblering: efter önskemål
Utrustning: dator, högkvalitativ projektor med kraftfull bild för att klara av ljusinsläpp, 3×3 meter stor duk, trådlöst Internet. Ljudanläggning, handmikrofon/mygga, scen samt talarpodium kan ordnas.

 


Foto: Per Sandahl


 

MATHSSON
Konferensrummet Mathsson ligger på administrationsplan en trappa upp, avskilt från övrig publik yta med skira gardiner som ger ett vackert ljusinsläpp men ändå avskildhet. Rummet är möblerat med superelipsen, ett generöst styrelsebord samt de bekväma karmstolarna Mio, allt av den Värnamofödde och internationellt berömde formgivare Bruno Mathsson. De hängande takarmaturerna, Opala, är formgivna av den danske möbelgiganten Hans J Wegner. Läs mer om konferensrum Mathssons inredning här.

 

Storlek: 50 m²
Antal personer: max 18 personer
Möblering: styrelsesittning
Utrustning: dator, projektor, duk och trådlöst Internet

 


Foto: Boggi Reklambyrå / Vandalorum

Foto: Henry Thelander


 

WEGNER
Konferensrummet Wegner har fått sitt namn efter den vackra inredningen av den danske formgivaren Hans J Wegner - bordet PP 75 och stolarna PP 68 samt den hängande takarmaturen Opala. Rummet ligger på administrationsplan en trappa upp, avskilt från övrig publik yta med skira gardiner som ger ett vackert ljusinsläpp samt avskildhet. Läs mer om konferensrum Wegners inredning här.

 

Storlek: 30 m²
Antal personer: max 8 personer
Möblering: styrelsesittning
Utrustning: trådlöst Internet, blädderblock

 


Foto: Boggi Reklambyrå / Vandalorum

 

Kontakta receptionen för ett skräddarsytt prisförslag här eller 0370-30 22 00

Dagens lunch

Färsbiff på Lamm från Ulås gård serveras med cidervinägersenap, fetaost, soltorkade tomater, bakad palsternacka och örtrisotto
söndag 24 december, 11:00
måndag 25 december, 11:00
tisdag 26 december, 11:00
söndag 31 december, 11:00
måndag 1 januari, 11:00

Vandalorum Nyhetsbrev

Håll dig informerad om våra senaste nyheter!

 

Anmäl dig här